Drink lekkere wijn en shop bij Koopwijn

Drink lekkere wijn en shop bij Koopwijn

Wijn, gezelligheid en telkens worden verrast door nieuwe geuren, smaken en mooie etiketten dat is de passie van Koopwijn. 

Koopwijn is een initiatief van Gertjan die sinds november 2021 actief is met zijn marketingadvies bureau GRadvise. Voor de wijnliefhebber een mooie ondertitel van Koopwijn is dan ook passend gekozen. Sinds 1999 is Gertjan actief in de Internationale drankenbranche. Op jonge leeftijd gestart bij een lokale supermarkt op de wijnafdeling en kort hierna bij een wijnhandelaar kennis opgedaan van o.a. wijnen gewerkte met diverse kleine- en grote wijnimporteurs.

Tijdens zijn studie afgestudeerd bij de wijnafdeling van de grootste drankengroothandel van Noord-Nederland. Diverse nieuwe Wereldwijnen mogen introduceren bij horeca en wijnwinkels. Eind 2006 is Gertjan begonnen als 1é medewerker bij Wijnvoordeel waar hij diverse functies heeft vervuld en een aantal jaar geleden gewerkt voor Neleman Organic Vineyard in de rol van Verkoop- en E-commerce manager. 

De passie wijnen blijft trekken, daarom wil ik je graag lekkere wijnen aanbieden via mijn eigen platform Koopwijn. Ben je opzoek naar een wijn of wil je verrast worden door ons aanbod bestel dan snel!

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.